Villa d'Este
Domov    /    Veneta Cucine    /    Villa d'Este
Kolekcija Tradizione v ospredje postavlja vračanje k praktičnosti in prizadevanje za otipljivo kakovost, združeno z lokalno - italijansko kulturo. Kuhinje Tradizione so rezultat različnih postopkov obdelave, rokodelskih spretnosti in dolgoletnih izkušenj. To se odseva tudi skozi brezčasno lepoto kreativne zasnove. Tradizione je namenjen vsem, ki cenijo naravo ročnega dela.

Kolekcija, ki odseva vse značajske lastnosti kuhinje s stilom. Odlikuje jo toplina lesa, umirjeni barvi toni, brezčasna eleganca in čudoviti detalji. Zastekljene ličnice so okrašene s starodavno tehniko mikrofuzije, ki da kuhinji še poseben starinski pečat.
Prav vsaka podrobnost kuhinje Villa d’Este doprinese k občutku atmosfere nekega drugega časa. Poglejte si samo ročaje! Kljub oblikovanju, ki v vseh pogledih povzema starejšo tradicijo, pa Villa d’Este zagotavlja moderno funkcionalnost. Skrbno načrtovani elementi nudijo tisto praktičnost, ki jo sodobni čas od kuhinje zahteva.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Les

Avorio (100)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.