Stili
Domov    /    Stili

Klasična kuhinja

Nevpadljivo oblikovanje, umirjeni barvni odtenki, preprosti detajli in sodobna kuhinjska tehnologija naredijo iz vsake klasične kuhinje idealno mesto za kuhanje, druženje in uživanje v hrani tudi po letihuporabe. Klasično kuhinjo odlikuje brezčasen stil, ki skupaj s trajnostno kakovostjo poskrbi, da se takšne kuhinje nikoli ne boste naveličali. Klasika je univerzalna izbira za vsak dom, ki se enostavno ujame z ostalim pohištvom v prostoru.

Stili kuhinj - Klasična kuhinja

Moderna kuhinja

V moderni kuhinji boste vedno našli v eno združene sodobne oblike, trendovske barve in čisto nove materiale. Moderna kuhinja je prostor z najnovejšimi pametnimi dodatki za lažjo pripravo hrane in shranjevanje živil. Takšna kuhinja predstavlja tehnološko napreden sistem, s katerim boste odkrili nov svet kuhanja. V prvi vrsti je moderna kuhinja pravi nakup za vse s hitrim življenjskim stilom, ki si želijo čas v kuhinji izkoristiti učinkovito.

Stili kuhinj - Moderna kuhinja

Rustikalna kuhinja

Rustikalna kuhinja že ob vstopu podari objem pristne domačnosti in topline, ki ste jo poznali iz kuhinjsvojih babic. Mehke oblike, naravni barvni odtenki in tradicionalni vzorci s ščepcem spomina na preteklost so ujeti v vsaki kuhinji rustikalnega stila. Pridih podeželja je opaziti vsepovsod - tudi v detajlih, kot so vitrine, ročaji za odpiranje in odprte police. Če želite udobno kuhinjo s pečatom tradicije, potem bo odločitev za rustikalen stil pravilna.

Stili kuhinj - Rustikalna kuhinja