Tablet
Domov    /    Veneta Cucine    /    Tablet
Kolekcija kuhinj Quick Design je rezultat preprostih kreativnih rešitev in novih funkcionalnosti, ki so jih posebej za Veneta Cucine zasnovali njihovi oblikovalci. Odskočna deska za nastanek te kolekcije sta bila pojma “prilagodljivost” in “hitrost”, kar je novemu oblikovalskemu jeziku dalo več svobode.

Kuhinja Tablet predstavlja igro med estetiko ploskih in reliefnih površin, hkrati pa kaže tudi preigravanje lesa in barve. Tablet je prava rešitev za vsak dom. Ponuja inovativen sistem za odpiranje brez ročajev ali z ročaji, ki so na osnovne elemente kuhinje nameščeni vodoravno, na visoke pa navpično. Na voljo več različnih možnosti zaključne obdelave.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Link

Link Sequoia Bianco (283)

Link Sequoia Grigio (295)

Link Laccato Bianco (297)

Link Rovere Grigio (217)

Link Rovere Marrone (312)

Link Rovere Ardesia (313)

Link Rovere Rosso (314)

Sijoč lak na eni strani

Bianco Burro Lucido (142)

Grigio Caldo Lucido (682)

Marron Mocaccino Lucido (679)

Verde Mare Lucido (924)

Rosso Ciliegia Lucido (683)

Grigio Atlantico Lucido (167)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.