Ri-flex
Domov    /    Veneta Cucine    /    Ri-flex
Oblikovanje kolekcije Essence v ospredje postavlja funkcionalnost kuhinje, kar prispeva k resničnemu izboljšanju kuhanja in nenazadnje bivanja. Vsaka kuhinja Essence v celoti izkorišča potencial oblik posameznih elementov. Prehod iz kompaktnih v oblikovalske konfiguracije omogoča, da kupec preseže zamisel o "modelu", ampak da možnost inovativnemu videzu, ki skupaj z obliko in funkcijo poskrbi za preseganje standardov.

Ekspresiven vtis stekla, mat zaključki in visok sijaj dajejo kuhinji Ri-flex karakter, ki sovpada z najvišjimi zahtevami na estetskem in funkcionalnem področju. Popolnoma novo občutje lesa daje kuhinji edinstven videz. Program Ri-flex za odpiranje uporablja vodila ShellSystem, ki predstavlja začetek vseh “školjčnih” konstrukcijskih sistemov.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Sijoče steklo

Bianco Vetro Lucido (197)

Grigio Corda Vetro Lucido (471)

Marrone Oliva Vetro Lucido (513)

Ardesia vetro lucido (074)

Nero Vetro Lucido (518)

Mat steklo

Bianco Vetro Opaco (177)

Grigio Corda Vetro Opaco (527)

Marrone Oliva Vetro Opaco (526)

Ardesia vetro opaco (071)

Nero Vetro Opaco (529)

Les

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.