Pavese
Domov    /    Veneta Cucine    /    Pavese
Kolekcija Tradizione v ospredje postavlja vračanje k praktičnosti in prizadevanje za otipljivo kakovost, združeno z lokalno - italijansko kulturo. Kuhinje Tradizione so rezultat različnih postopkov obdelave, rokodelskih spretnosti in dolgoletnih izkušenj. To se odseva tudi skozi brezčasno lepoto kreativne zasnove. Tradizione je namenjen vsem, ki cenijo naravo ročnega dela.

Kuhinja Pavese je rezultat tradicije vrednot in mojstrske izdelave. Pavese ima poseben značaj, ki ga ustvarjajo izrezljani reliefi na ličnicah in ročaji Sasso. Slednji namigujejo na edinstvenost kuhinj, ki so v Italiji prevladovale desetletja nazaj.
Na voljo v toplih niansah hrasta ali v lakirani izvedbi v treh različnih barvah in kombinaciji z lesom.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Les

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Liquid Metal Finish Lacquered

Frassino Laccato Bianco (796)

Frassino Laccato Beige (721)

Frassino Laccato Marsiglia (797)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.