Milano
Domov    /    Veneta Cucine    /    Milano
Oblikovanje kolekcije Essence v ospredje postavlja funkcionalnost kuhinje, kar prispeva k resničnemu izboljšanju kuhanja in nenazadnje bivanja. Vsaka kuhinja Essence v celoti izkorišča potencial oblik posameznih elementov. Prehod iz kompaktnih v oblikovalske konfiguracije omogoča, da kupec preseže zamisel o "modelu", ampak da možnost inovativnemu videzu, ki skupaj z obliko in funkcijo poskrbi za preseganje standardov.

Kuhinja Milano predstavlja pojem čudovite italijanske tradicije. Povsem “nov italijanski slog” in kakovost se odražata v čistih, ekspresivnih ter jasnih oblikah.
Na voljo je osem različic kuhinj, ki so nastale po navdihu milanskih interierjev. Povezuje jih skupen imenovalec - prava italijanska eleganca. Funkcionalno in intimno zasnovana kompozicija hkrati izraža popolno ravnovesje med inovativnostjo in zgodovino.
Milano s serijo linearno nanizanih elementov ponuja unikatno, a hkrati vsestransko pohištvo za kuhinjo. Harmonično ujemanje elementov Bianco Bicocca in Rovere Nodoso Chiaro stilsko dopolnjejo prostorne odprte omarice iz pravega lesa, ki na kreativen način razbijejo monumentalnost horizontalne postavitve.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Les

Frassino Laccato Bianco (796)

Rovere Nodoso Chiaro (799)

Lak

Bianco Bicocca Laccato Opaco (873)

Bianco Bicocca Laccato Opaco (873)

Beige Ticinese Laccato Opaco (874)

Beige Ticinese Laccato Opaco (874)

Crema Tortona Laccato Opaco (875)

Crema Tortona Laccato Opaco (875)

Marrone Brera Laccato Opaco (876)

Marrone Brera Laccato Opaco (876)

Grigio Lambro Laccato Opaco (878)

Grigio Lambro Laccato Opaco (878)

Grigio Navigli Laccato Opaco (877)

Grigio Navigli Laccato Opaco (877)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.