Memory
Domov    /    Veneta Cucine    /    Memory
Kolekcija Tradizione v ospredje postavlja vračanje k praktičnosti in prizadevanje za otipljivo kakovost, združeno z lokalno - italijansko kulturo. Kuhinje Tradizione so rezultat različnih postopkov obdelave, rokodelskih spretnosti in dolgoletnih izkušenj. To se odseva tudi skozi brezčasno lepoto kreativne zasnove. Tradizione je namenjen vsem, ki cenijo naravo ročnega dela.

Kuhinja Memory je prava izbira za vse, ki želijo svoj dom opremiti v tradicionalnem slogu, hkrati pa so jim pomembne moderne funkcije. Poseben karakter dajejo kuhinji dekorativne obrobe na ličnicah.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Lakiran les

Bianco Antico (395)

Castagno Anticato (391)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.