Like
Domov    /    Veneta Cucine    /    Like
Kolekcija kuhinj Quick Design je rezultat preprostih kreativnih rešitev in novih funkcionalnosti, ki so jih posebej za Veneta Cucine zasnovali njihovi oblikovalci. Odskočna deska za nastanek te kolekcije sta bila pojma “prilagodljivost” in “hitrost”, kar je novemu oblikovalskemu jeziku dalo več svobode.

Model kuhinje Like odlikuje praktično oblikovanje, ki ustreza glavnim zahtevam hitrega življenjskega sloga. Kuhinja ima nekoliko nenavadne ličnice, saj so lakirane le na eni strani, njihovi robovi pa spominjajo na steklo. Like je kuhinja za vse, ki živijo hitro.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Les

Bianco Burro Lucido (142)

Grigio Caldo Lucido (682)

Marron Mocaccino Lucido (679)

Verde Mare Lucido (924)

Rosso Ciliegia Lucido (683)

Grigio Atlantico Lucido (167)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.