Ethica
Domov    /    Veneta Cucine    /    Ethica
Oblikovanje kolekcije Essence v ospredje postavlja funkcionalnost kuhinje, kar prispeva k resničnemu izboljšanju kuhanja in nenazadnje bivanja. Vsaka kuhinja Essence v celoti izkorišča potencial oblik posameznih elementov. Prehod iz kompaktnih v oblikovalske konfiguracije omogoča, da kupec preseže zamisel o "modelu", ampak da možnost inovativnemu videzu, ki skupaj z obliko in funkcijo poskrbi za preseganje standardov.

Ethica je izpopolnjena verzija najbolj prodajanega modela kuhinj znamke Veneta Cucine. Sodobno oblikovanje sledi vsem današnjim smernicam odlične kakovosti. Površine kuhinjskih elementov so bile izdelane s posebnim termo procesom, katerega rezultat je resnično naraven videz lesa. Inovativni mehanizmi za odpiranje so skriti za vrati vodoravnih in navpičnih elementov. Na voljo z različnimi obdelavami ličnic in tradicionalnimi ročaji.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Dekoracija

Sucupira DEK (384)

Quercia Bianco DEK (807)

Quercia Chiaro DEK (804)

Quercia Medio DEK (805)

Quercia Grigio DEK (865)

Beton Grigio (631)

Leccio Cognac Dek (808)

Tiglio Silver DEK (809)

Sughero Grigio DEK (638)

Iridio Dek (636)

Rutenio DEK (637)

Dekorativni okvir

Frame Quercia Grigio DEK (866)

Frame Quercia Medio DEK (801)

Frame Quercia Chiaro DEK (800)

Frame Quercia Bianco DEK (803)

Svila

Silk Bianco Neve (619)

Silk Grigio Chiaro (620)

Silk Grigio Tortora (621)

Silk Marron Avana (622)

Silk Grigio Piombo (624)

Silk Nero (625)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.