Dialogo
Domov    /    Veneta Cucine    /    Dialogo
Oblikovanje kolekcije Essence v ospredje postavlja funkcionalnost kuhinje, kar prispeva k resničnemu izboljšanju kuhanja in nenazadnje bivanja. Vsaka kuhinja Essence v celoti izkorišča potencial oblik posameznih elementov. Prehod iz kompaktnih v oblikovalske konfiguracije omogoča, da kupec preseže zamisel o "modelu", ampak da možnost inovativnemu videzu, ki skupaj z obliko in funkcijo poskrbi za preseganje standardov.

Fronte z lesenimi okvirji so zasnovane na osnovi izjemnega obrtniškega znanja in sodobnih potreb v kuhinji. Prednost modela Dialogo so zaključki iz hrasta, ki skozi svoje nepravilne oblike kažejo lastno vrednost. Spodnje in zgornje elemente kuhinje odlikuje okrasni pas, ki predstavlja harmonijo med posameznimi proporci in tradicionalnim stilom. Na voljo v dveh različicah za odpiranje - z ali brez ročajev.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

Les

Rovere Ambrato (791)

Rovere Decapé Argilla (790)

Rovere Poro Aperto Bianco (786)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.