Carrera
Domov    /    Veneta Cucine    /    Carrera
Kolekcija kuhinj Quick Design je rezultat preprostih kreativnih rešitev in novih funkcionalnosti, ki so jih posebej za Veneta Cucine zasnovali njihovi oblikovalci. Odskočna deska za nastanek te kolekcije sta bila pojma “prilagodljivost” in “hitrost”, kar je novemu oblikovalskemu jeziku dalo več svobode.

Carrera ponuja novo definicijo pojma, ki smo ga doslej poznali pod imenom kuhinja. Carrera ponuja zgodbo, ki ni vezana zgolj na kuhanje. Carrera je prostor, kjer se odvija življenje. Carrera je kuhinja osebnih odločitev in edinstvenega oblikovanja. Carrera F1 je čisto nova različica pri Veneta Cucine že dobro poznane Carrere, ki jo odlikujejo novi, še bolj funkcionalni ročaji. Izdelani so iz aluminija in nameščeni na zgornjo stran vdolbin na ličnicah, kar zagotavlja enostavnejše odprianje. K ročajem se lepo poda ujemajoče se kovinsko podnožje, medtem ko so ličnice na voljo v Plus mat lakiranih barvah.

Caranto je nov linija izdelkov, oblikovana z namenom, da naredi vašo novo kuhinjo še bolj privlačno.

Caranto je sinonim za elegantno oblikovanje in prvovrstno kakovost, kar je še zlasti pomembno pri tehničnem vidiku delovnih plošč. Prav vsak model je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in oblikovanja. Širok nabor različnih obdelav kremena in keramike ponuja skoraj neskončne možnosti različnih kombinacij.

Les in barve

PLUS sijoč lak na petih straneh

Bianco Riso Lucido (810)

Bianco Lattemiele Laccato Lucido (812)

Beige Arena Lucido (814)

Grigio Metallo Lucido (816)

Rosso Melograno Lucido (818)

Grigio Vulcano Lucido (822)

PLUS mat lak na petih straneh

Bianco Riso Opaco (811)

Bianco Lattemiele Laccato Opaco (813)

Beige Arena Opaco (815)

Grigio Metallo Opaco (817)

Rosso Melograno Opaco (819)

Grigio Vulcano Opaco (823)

Malto Opaco (880)

Verde Muschio Opaco (881)

Gianduia Opaco (882)

Mat oblikovan PVC

Cedro Chiaro Vertik (667)

Cedro Medio Vertik (668)

Cedro Scuro Vertik (669)

Rovere Grigio (121)

Carpino Scuro Vertik (885)

Carpino Naturale Vertik (886)

Malta Crema (887)

Malta Bacio (888)

Malta Lava (889)

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.