Sphera
Domov    /    Sphera

Kuhinja, ki odgovarja zahtevam

sodobnega načina življenja.

Filozofija proizvodnje kuhinj Sphera temelji na uporabi novih tehnologij ter na zahtevah, ki jih narekujejo sodobni prostor, družba in čas. Sleherna kuhinja Sphera odseva brezkompromisno kakovost, preprost dizajn, izjemno funkcionalnost in veliko zanesljivost.

Domišljene rešitve vaših želja

Kuhinje Sphera ponujajo funkcionalne rešitve za potrebe sodobnih prostorov in vaših želja. Vsaka kuhinja poleg izjemne kakovosti in naprednega oblikovanja ponuja tudi široko paleto različnih barv in materialov. Izdelava kuhinj Sphera je vedno podrejena najnovejšim trendom, tehnologijam in postopkom obdelave materialov.

INOVATIVNOST NAPREDNA TEHNOLOGIJA KAKOVOST OBLIKOVALSKI RAZVOJ

Edinstven stik modernega oblikovanja in tradicije kakovosti

Izčiščene linije minimalističnega oblikovanja in inovativne rešitve kuhinj Sphera odgovarjajo potrebam sodobnega življenja, pri čemer se vedno najde prostor za izvirne ideje kupca in ustvarjanje prostora po vaši želji..

V sferi izdelkov s podpisom Sphera

Sphera je hrvaška blagovna znamka vrhunskega pohištva z začetki v letu 2009. Podjetje poleg izjemnih kuhinjskih sistemov izdeluje tudi vrhunsko pisarniško pohištvo in garderobne omare. Vsi Spherini izdelki so plod združevanja arhitekturnih prvin, trajnostnega oblikovanja, visoke kakovosti in cenovne dostopnosti.

Sphera – kuhinja za vsak sodoben dom.

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.