Jela
Domov    /    Jela

Kuhinje Jela

Kuhinje za vsak dom

Nasledstvo in načrti za prihodnost

Podjetje Jela Jagodina se je rodilo iz ideje, da bi bil lahko vsak dom opremljen s kakovostnim in funkcionalnim pohištvom. Tako je leta 1991 v Srbiji nastala proizvodnja pohištvene opreme, ki je kmalu presegla okvire domačih meja in se uveljavila tudi na evropskem tržišču. Kuhinjski program proizvodnje so v Jela Jagodini preprosto poimenovali Jela. Že od samih začetkov so pri proizvodnji kuhinj zavezani prvovrstni izdelavi ter uporabi najbolj kakovostnih materialov, s čimer želijo še naprejposkrbeti za svoje kupce.

Družbena odgovornost

Izdelava vsake kuhinje s podpisom Jela je izvedena z doslednim upoštevanjem pravil družbene odgovornosti. V podjetju tako skrbijo za enakopravno obravnavanje vseh zaposlenih, sponzorstva različnih umetniških, športnih in izobraževalnih dogodkov ter varstvo okolja.

Kuhinje Jela imajo certifikat FSC

Skrb za okolje

Jela v skrbi za okolje uporablja le materiale s certifikatom FSC, ki jih nabavlja le od dobaviteljev iz verige FSC. Prav tako v podjetju spodbujajo odgovorno ravnanje z naravnimi viri in dosledno ozaveščajo svoje zaposlene o načinih za ohranjanje okolja. V namen doprinosa k boljšemu življenju narave ima Jela Jagodina tudi lastno proizvodnjo kartonske embalaže s centralnim aspiracijskim sistemom, ki omogoča možnost recikliranja zraka.

Izpolnitev vaših pričakovanj

Vsaka kuhinja Jela izpolnjuje pričakovanja sodobnega človeka. Enostavna uporaba, privlačen videz in dolgotrajna kakovost kuhinje so razlogi, zakaj kupci tako radi izberejo znamko Jela. Številne sodobne funkcionalnosti so estetsko vkomponirane v celoto, s čimer Jela postavlja nove standarde voblikovanju kuhinjskega pohištva. Dodana vrednost pa se skriva v odgovornem ravnanju z materiali in etičnih poslovnih standardih podjetja.

Jela je razlog, da boste vzljubili vaš dom!

Prijava na brezplačen izris kuhinje

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

Ob prijavi na 3D izris, podatke, ki nam jih posredujete (ime in priimek, mobilna telefonska številka in elektronski naslov), obdelujemo izključno za namen lažje in hitrejše komunikacije v zvezi z določitvijo termina za izris v eni izmed poslovalnic.