veneta-cucine-header

Kuhinja, ki traja dlje.
Edinstveno italijansko oblikovanje. Vrhunska kakovost s tradicijo.

ZDRUŽITEV SODOBNE ESTETIKE IN FUNKCIONALNOSTI

Doživite kuhinjo drugače!

Kuhinje Veneta Cucine odražajo dolgoletno znanje in izkušnje italijanskih mojstrov ter želje in pričakovanja posameznika. Raznolikost modelov, izjemno bogata barvna paleta, najrazličnejši dodatki in pametne rešitve ponujajo možnost oblikovanja idealne
kuhinje za vaš življenski stil ter potrebe.
Odkrijte prvovrstno sodobnost bivanja in uporabe, ki jo lahko ponudi le kuhinja Veneta Cucine.

veneta-cucine-1
veneta-cucine-2

50 let inovativnih idej za vsak dom

Veneta Cucine je družinsko podjetje s pol stoletja dolgo tradicijo zagotavljanja kakovosti in presežkov v svetu kuhinjskega pohištva. Zgodba največjega izdelovalca kuhinj v Italiji se je začela leta 1967 v pokrajini Treviso, kjer je še danes locirana celotna proizvodnja. Tam na letni ravni ustvarijo približno 60.000 novih kuhinj, ki nato potujejo v domove na petih kontinentih.

veneta-cucine-3
veneta-cucine-4

Nešteto kreativnih rešitev za vsako kuhinjo

Ponudba kuhinj Veneta Cucine obsega 10 različnih sistemov, 40 modelov na 7 različnih okovjih, 300 različnih barvnih možnosti in materialov ter nešteto možnosti prilagajanja.

Preplet lokalnega izročila in svetovnih trendov

Okolju prijazna izdelava

veneta-cucine-5
veneta-cucine-6

Filozofija z misijo na lepši jutri

Vse kuhinje Veneta Cucine so izdelane v duhu ohranjanja okolja in spoštovanja trajnosti. Kuhinjski elementi so zato izdelani le iz 100-odstotno recikliranih lesenih kompozitov in drugih materialov, ki ne povzročajo okoljskega neravnovesja. Prav tako pa se v podjetju z različnimi akcijami prizadevajo za zmanjšanje onesnaženosti in varstvo zdravja.

veneta-cucine-7
veneta-cucine-8

Vaša odločitev, unikatna izbira

Z odločitvijo za kuhinjo Veneta Cucine boste izbrali brezkompromisno kakovost, dovršeno oblikovanje in vsestransko uporabnost. Širok nabor različnih možnosti izbire vam omogoča, da boste lahko končno oblikovali pravo kuhinjo za svoj dom.

veneta-cucine-9
veneta-cucine-10

Veneta Cucine - ko kuhanje postane užitek.

● Na voljo za pomoč in vaše želje ●
 
PRIJAVITE SE ZA BREZPLAČEN IZRIS
KUHINJE

V kratkem bomo z vami.

Polja, označena z zvezdico so obvezna.
I:www.harveynorman.si                     E:[email protected]                        T:01 585 5000
© 2014 Harvey Norman Trading d.o.o. - vse pravice pridržane. Ponudba je informativna in se lahko spreminja. Cene veljajo le za nakupe preko spleta in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Vse cene vsebujejo 22% DDV.
Naša spletna stran uporablja piškotke za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. Z uporabo spletne strani se strinjate s Splošnimi pogoji.