sphera-kuhinje-top

Kuhinja, ki odgovarja zahtevam sodobnega načina življenja.

Filozofija proizvodnje kuhinj Sphera temelji na uporabi novih tehnologij ter na zahtevah, ki jih narekujejo sodobni prostor, družba in čas. Sleherna kuhinja Sphera odseva brezkompromisno kakovost, preprost dizajn, izjemno funkcionalnost in veliko zanesljivost.

sphera-1
sphera-2

Domišljene rešitve vaših želja

Kuhinje Sphera ponujajo funkcionalne rešitve za potrebe sodobnih prostorov in vaših želja. Vsaka kuhinja poleg izjemne kakovosti in naprednega oblikovanja ponuja tudi široko paleto različnih barv in materialov. Izdelava kuhinj Sphera je vedno podrejena najnovejšim trendom, tehnologijam in postopkom obdelave materialov.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

KAKOVOST

OBLIKOVALSKI RAZVOJ

INOVATIVNOST

sphera-4
sphera-3

Edinstven stik modernega oblikovanja in tradicije kakovosti

Izčiščene linije minimalističnega oblikovanja in inovativne rešitve kuhinj Sphera odgovarjajo potrebam sodobnega življenja, pri čemer se vedno najde prostor za izvirne ideje kupca in ustvarjanje prostora po vaši želji..

sphera-5
sphera-6

V sferi izdelkov s podpisom Sphera

Sphera je hrvaška blagovna znamka vrhunskega pohištva z začetki v letu 2009. Podjetje poleg izjemnih kuhinjskih sistemov izdeluje tudi vrhunsko pisarniško pohištvo in garderobne omare. Vsi Spherini izdelki so plod združevanja arhitekturnih prvin, trajnostnega oblikovanja, visoke kakovosti in cenovne dostopnosti.

Sphera – kuhinja za vsak sodoben dom.

● Na voljo za pomoč in vaše želje ●
 
PRIJAVITE SE ZA BREZPLAČEN IZRIS
KUHINJE

V kratkem bomo z vami.

Polja, označena z zvezdico so obvezna.
I:www.harveynorman.si                     E:[email protected]                        T:01 585 5000
© 2014 Harvey Norman Trading d.o.o. - vse pravice pridržane. Ponudba je informativna in se lahko spreminja. Cene veljajo le za nakupe preko spleta in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Vse cene vsebujejo 22% DDV.
Naša spletna stran uporablja piškotke za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. Z uporabo spletne strani se strinjate s Splošnimi pogoji.