kuh

S HARVEY NORMANOM DO
NOVE KUHINJE

VSAK MESEC 1 SREČNEMU IZŽREBANCU VRNEMO KUPNINO!

Nagradna igra

Za vas smo pripravili veliko nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče prav vi postanete ponosni lastnik nove kuhinje iz Harvey Normana!

7

Tri mesece zapored bomo konec vsakega meseca izžrebali srečnega dobitnika, ki mu bomo v celoti povrnili kupnino naročene kuhinje.

Kako lahko sodelujete?

Vsak kupec, ki se odloči za nakup kuhinje v Harvey Normanu, lahko sodeluje v nagradni igri.

Nagradna igra poteka v vseh fizičnih trgovinah Harvey Norman po Sloveniji od 31. 1. 2019 do 30. 4. 2019, ne velja pa v spletni trgovini Harvey Norman.

Nagrade

Izmed vseh sodelujočih bomo konec vsakega meseca izžrebali:

1 x vračilo celotne kupnine kuhinje, naročene v izbrani poslovalnici Harvey Norman.

Več o nagradni igri si preberite v Splošnih pravilih in pogojih nagradne igre.

Izpolnite obrazec za prijavo na izris kuhinje in si že danes zagotovite sodelovanje v nagradni igri.

Nagrajenci

  1. ŽREBANJE: 6. 3. 2019. Nagrajenka: Štefanija L., Hrastnik.
● Uresničujemo vaše želje ●
 
PRIJAVA NA BREZPLAČEN IZRIS KUHINJE

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

© 2014 Harvey Norman Trading d.o.o. - vse pravice pridržane. Ponudba je informativna in se lahko spreminja. Cene veljajo le za nakupe preko spleta in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Vse cene vsebujejo 22% DDV.
Naša spletna stran uporablja piškotke za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. Z uporabo spletne strani se strinjate s Splošnimi pogoji.

www.harveynorman.si

01 585 5000

© 2018 Harvey Norman Trading d.o.o. - vse pravice pridržane. Ponudba je informativna in se lahko spreminja. Cene veljajo le za nakupe preko spleta in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Naša spletna stran uporablja piškotke za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. Z uporabo spletne strani se strinjate s Splošnimi pogoji.