header2

Nemška kakovost, vrhunska izdelava, popolna prilagodljivost in vaše želje.
Sanjska kuhinja ima ime – dKüchen.

IZBERITE VAM NAJBLIŽJI STIL KUHINJE

Odkrijte vaš svet kuhanja!

Kuhinje dKüchen ponujajo široko paleto različnih stilov, znotraj katerih lahko izbirate med še večjo paleto barv in dodatnih elementov. Kuhinje dKüchen ponujajo pravo rešitev za vsak okus in vas nikoli ne bodo pustile ravnodušnih.

Moderna Kuhinja

Moderna kuhinja je vedno rezultat ujemanja jasnih linij, sodobne barvne lestvice in različnih kakovostnih materialov. Moderna kuhinja je vselej zasnovana funkcionalno s tehnološko naprednimi mehanizmi in modernimi okovji. Moderna kuhinja ni nikoli dolgočasna in zmeraj ponuja vizualni korak v prihodnost.

MODERNA
DIZAJNERSKI-PECAT

Kuhinja z oblikovalskim pečatom

Izčiščene linije, fini materiali in jasno strukturirana celota so osnovne značilnosti kuhinje dKüchen z oblikovalskim pečatom. Primerna za odprte prostore, kjer lahko v polnosti zaživi skozi svoj edinstven izgled ter pokaže svojo maksimalno funkcionalnost. Naj vas prepriča njen poseben karakter, ki se ga zlahka ne boste naveličali.

Kuhinja s pridihom narave

Vnesite kanček narave v svoj dom s kuhinjo dKüchen! Sodobna zasnova v kombinaciji z naravnimi odtenki lesa pričara v vsakem domu prijeten občutek domačnosti. Na voljo so vam različne vrste lesa, ki jih lahko uglasite s posameznimi barvnimi elementi in steklenimi poudarki. Narava vam še nikoli ni bila tako blizu.

S-PRIDIHOM-NARAVE
MODERNA-KLASIKA

Moderna klasika

Klasična kuhinja s pridihom modernega je vselej idealno mesto za druženje, kuhanje in uživanje v hrani. Tradicionalen dizajn s poljubno možnostmi izbere naravnih barvnih odtenkov vas bo prepričal z vgrajeno najsodobnejšo kuhinjsko tehnologijo. Odločite se lahko za kuhinjo z ročaji ali brez, odvisno, kakšen občutek celote želite ustvariti znotraj vašega doma.

Rustikalna kuhinja

Že z vstopom v prostor rustikalne kuhinje boste začutili pristno domačnost in toplino. Mehke oblike, naravni barvni odtenki, tradicionalno oblikovani vzorci in ščepec spomina na preteklost je ujetega v podeželskem stilu kuhinje. Če je nekdaj veljajo, da se rustikalna kuhinja lahko ujame le v podobno opremljen dom, naj vam zaupamo, da se jih danes lahko kombinira tudi v sodobno opremljene ambiente.

RUSTIKA
BREZROCAJNA

Brezročajna kuhinja

Kuhinja brez ročajev ne pozna kompromisov. S svojim enostavnim oblikovanjem poudarja svoje bistvene elemente. Gladke in urejene linije pustijo vtis urejenosti in harmonije.
Brezročajna kuhinja poudarja sodoben življenjski stil lastnika, ki je vedno v koraku s trendi in sledi najnovejšim tehnološkim inovacijam.

● Uresničujemo vaše želje ●
 
PRIJAVA NA BREZPLAČEN IZRIS KUHINJE

Izpolnite prijavnico in kmalu bomo z vami.

© 2014 Harvey Norman Trading d.o.o. - vse pravice pridržane. Ponudba je informativna in se lahko spreminja. Cene veljajo le za nakupe preko spleta in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Vse cene vsebujejo 22% DDV.
Naša spletna stran uporablja piškotke za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. Z uporabo spletne strani se strinjate s Splošnimi pogoji.